戸倉上山田温泉味自慢コンテスト Culinary contest at Togura Kamiyamada Onsen

October 22, 2008: 温泉タウン戸倉上山田 Onsen Town Togura-Kamiyamada

厳しいジャッジ

戸倉上山田温泉の町興し「カラコロにぎわい協議会」のお料理イベントは今日、行いました。我々旅館の皆が準備したので20件ぐらいの宿が地元の材料を生かした自慢の一品を出しました。それぞれの板前さん達に良い刺激になったようで、千曲市との周辺で取れている食材の認識度もアップになりました。女性4人の厳しい目でJudgeされた中で、亀清旅館のChef武井さんがアイディア賞を取れました。
板長の皆はきっと「どうやってお客様に喜んで頂けるか」とは既に考えているけれど、その上にこの競争の刺激を与えたらこの戸倉上山田温泉の全体のレベルはきっと上がると思います。亀清旅館の夕食はChef武井の腕のお蔭で既に評判が良い(じゃらんネットの満点5点の4.6)なのですが、地元の食材を更に生かして生きたいと思っております。
Our town's Kara-Koro Civic Improvement Assoc. held a Culinary Competition today, with us ryokan members running the event. Twenty or so inns presented a representative dish using local ingredients and were strictly judged by four local ladies. Kamesei's Chef Takei received the "Best Idea Award" All of the chefs in town work hard to prepare meals that meet the satisfaction of the guests, but a competition like this really adds a spice to their creativity. Our chef's dinners are especially highly rated (4.6 out of 5 on our Jalan -- our main Japanese reservation system website), but I am hoping for further improvement, especially with respect to using local ingredients.



アイディアマン、亀清旅館のChef武井


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *